Mysteryland

Categorie
Thema Feesten
Datum
13-05-2017 00:30
Locatie
Dorpsstraat 93
Onstwedde, Nederland

Mysteryland 13 mei!

Na meerdere party’s met een Nederlandstalig tintje, zoals de Piratenparty, de Foute party en de Après Ski-party, slaat jeugdsoos ‘de Boerderij’ op zaterdag 13 mei een andere muzikale weg in met het thema ‘MysteryLand’.

MysteryLand is een dancefeest dat sinds 1993 in Nederland gehouden wordt. Bij de verschillende edities hebben veel verschillende DJ's en bands opgetreden. Zo groeide het feest uit van een housefeest tot een festival met veel verschillende stijlen dat een breder publiek moest trekken. De genres muziek die er gedraaid worden zijn: techno, house, trance, dance, hardstyle, urban, hiphop en electro.

Dit uitgebreide muzikale genre zorgt voor een nog uitgebreidere scala aan artiesten. Denk hierbij aan oudjes als Ron Hardy, Mackenzie en Daft Punk, maar ook aan de ‘jonkies’ zoals David Guetta, Wasted Penguinz en Avicii. En natuurlijk een waslijst aan Nederlandse toppers als Afrojack, Armin van Buuren en Hardwell, Afrojack en ga zo maar door!

Zin in een leuk feestje?  Kom dan 13 mei naar Jeugdsoos ‘De Boerderij’. De deuren zijn geopend om 20.30 uur en entree is gratis voor pashouders en voor niet-pas houders €3,-.

 

 >> Ook in de JSDB is alcohol alleen toegestaan boven de 18. <<

 
 

Alle datums

  • 13-05-2017 00:30
 

 Copyright © 2017 JSDB