Algemene Informatie

Op deze pagina vind je algemene informatie over de jeugdsoos: openingstijden enz., het pasjessysteem en onze huisregels.

Openingstijden enz.
We zijn bijna elke zaterdagavond vanaf 20.30 geopend. Onder de contact button vind je ons adres en een routekaartje. Eenmaal binnen kun je je jas kwijt bij de garderobe en nadat je muntjes hebt gekocht kun je drankjes bestellen aan de bar. Regelmatig worden er foto's gemaakt. Je kunt deze altijd binnen enkele dagen bekijken op deze website. Als je in het bezit bent van een JSDB-pas heb je altijd gratis toegang. Hierop kan incidenteel een uitzondering worden gemaakt, bijvoorbeeld op sommige themafeesten. Dit zal dan vroegtijdig in alle promotiemateriaal worden aangekondigd. Zonder JSDB-pas is de toegang € 3,00.

Pasjessysteem
Voor jullie en onze veiligheid maken we gebruik van een pasjessysteem. Door het pasjessysteem kunnen wij een gezellige avond garanderen en heb jij gratis toegang tot de jeugdsoos! Van jongeren die het al te bont maken kunnen we de pas blokkeren, zodat hen de toegang kan worden ontzegd. Je verkrijgt een pasje door het inleveren van een recente pasfoto en het laten zien van een geldig identiteitsbewijs. De aanvraag van een pas is verder gratis. 

Je ontvangt dan een afhaalbewijs waarmee je je pas kunt ophalen. Uiteraard betaal je geen entree als je een pas aanvraagt. Meestal is je pas binnen een maand klaar. In die tijd geldt je afhaalbewijs als gratis toegangsbewijs. Bij het afhalen van je JSDB-pas dien je je identiteitsbewijs nogmaals te laten zien, zodat we kunnen controleren of alle gegevens kloppen.
Wanneer je pas heel erg verouderd is kan je gevraagd worden een nieuwe aan te vragen.

Huisregels
·  Wij zijn niet aansprakelijk voor schade/verlies van eigendommen;
·  schade toebrengen aan het interieur kan permanente verwijdering tot gevolg hebben;
·  het bestuur is bevoegd personen te verwijderen zonder opgave van reden;
·  geen alcoholische dranken onder de 18 jaar;
·  het is verboden soft/hard-drugs, sterke dranken en/of zelf meegebrachte dranken in en rondom de jeugdsoos te gebruiken;
·  het is verboden wapens bij je te dragen;
·  vervalsing, fraude of beschadiging van je pas maakt deze ongeldig;
·  overtreding bovenstaande zal permanente verwijdering tot gevolg hebben;
·  in gevallen waarin niet is voorzien beslist het bestuur;
·  je pas blijft eigendom van JSDB.

Tot ziens in de jeugdsoos!

 Copyright © 2017 JSDB