Bouw

Als je zegt sectie 'Bouw' klinkt het vrij enorm. Maar het is maar 1 persoon die in samenwerking met andere vrijwilligers probeert de jeugdsoos op te knappen en te onderhouden. Dit is toch niettemin een belangrijke taak. Ook de laatste opknapbeurt is onder leiding geweest van de sectie bouw. Hier hebben een tiental vrijwilligers en niet vrijwilligers meegeholpen aan een opknapbeurt van de binnenkant. Mocht er een keer wat bij gemaakt moeten worden als planken, verlichting of een reparatie aan WC etc., dan kan gedacht worden aan Henk Jan Potze. Hij is dan ook sinds Maart 2017 de voorzitter van sectie Bouw en zet zich daar volledig voor in.

Naam: Henk Jan Potze
Geboortedatum: 20-08-1989
Geslacht: mannelijk

Wat is je functie bij JSDB? Voorzitter bouw
 
Wat doe je in het dagelijks leven? In het dagelijks leven heb ik een eigen bedrijf: Klus en Montagetechniek Potze. 
 
Hoe kwam je bij JSDB terecht? in 2006 ben ik met een groepje vrienden bij JSDB gekomen. We werden gevraagd door de voorzitter of het ons leuk leek om vrijwilliger te worden. Tot op heden heb ik er nog elke week plezier in.
 
Wat zijn je hobby's? Gezelligheid met vrienden en gekke dingen bedenken in de activiteiten commissie van JSDB.
 
Op welke e-mailadres ben je te bereiken? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 20 11 62 53

 Reageer je ook als ik mail en neem je de telefoon ook op? Ja zeker, ik ben voor mijn bedrijf ook altijd bereikbaar. Daarom ook voor u of jouw reactie.

 Copyright © 2017 JSDB