Bar & Garderobe

Als wij uitgaan is het voor de lol. Als we drinken worden we meestal wat losser. Maar wat nu als er niet wordt gezorgd voor de verfrissingen? Dan wordt het uitgaan ook direct een stuk saaier voor de meeste mensen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er iemand is aangenomen om er voor te zorgen dat er drinken ingeschonken wordt. Nee, Mark is niet voltijd tapman. Wanneer er getapt en geschonken moet worden is het noodzakelijk dat er drinken is om dit überhaupt te kunnen doen en daar zorgt Mark voor. Mark is de voorzitter van de sectie Bar en Garderobe.


Naam: Mark Meijer
Geboortedatum: 14-06-1996
Geslacht: Man
 

Wat is je functie bij JSDB? Voorzitter Sectie Bar/Garderobe, zorgen voor voldoende voorraad qua drinken zonder dat het over datum gaat.
 
Wat doe je in het dagelijks leven? Ik heb net Technische Bedrijfskunde afgerond. Momenteel breng ik elke dag pakketten rond voor PostNL.
 
Hoe kwam je bij JSDB terecht? Ik weet het niet meer precies. Maar het zal wel zo zijn gegaan, zoals het bij vrijwel iedereen is gegaan. Geregeld zaterdags aanwezig en op een gegeven moment besluit je samen met je vriendengroep vrijwilliger te worden. Inmiddels ben ik sinds 2012 vrijwilliger en sinds 2017 ook bestuurslid.
 
Wat zijn je hobby's? Ik vind vrijwel elke balsport leuk om te doen, maar voetbal springt er toch echt bovenuit. Ik ben dan ook al van kinds af aan lid bij v.v. Onstwedder boys. Daarnaast vind ik het ook wel leuk om zo nu en dan een pijltje te gooien.
 
Op welk e-mailadres ben je te bereiken? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Reageer je ook als ik mail? Joa.

  

 Copyright © 2017 JSDB