JSDB organiseert darttoernooi

Jeugdsoos De Boerderij probeert naast populaire themafeesten als Goud van Oud en de Foute Party ook een paar vrijdagavondactiviteiten per jaar te organiseren. Net als vorig jaar organiseert JSDB ook dit jaar het darttoernooi.

Op vrijdag 6 maart zal JSDB omgetoverd worden tot het epicentrum van dartend Nederland. Op de zes wedstrijdbanen strijden de deelnemers om de hoofdprijs. Ook voor de tweede en derde plaats is er een leuke prijs beschikbaar. Dus gooi je graag een pijltje en houd je van een beetje gezelligheid met een muziekje op de achtergrond? Geef je dan voor vrijdag 27 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor het JSDB-darttoernooi.
Natuurlijk zijn er met dit toernooi ook leuke prijzen te winnen!

Het JSDB-darttoernooi vindt plaats op vrijdag 6 maart. Het toernooi begint om 19.00 uur. Om alles goed te laten verlopen en op tijd te kunnen starten word je rond 18.30 uur in jeugdsoos ‘de Boerderij’ verwacht. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon en kan op vrijdag 6 maart betaald worden.
Let op! VOL = VOL (maximaal 30 deelnemers).

Mocht je deze avond alleen even een kijkje willen nemen in de jeugdsoos, dan kan dat natuurlijk ook, bezoekers zijn van harte welkom!

>>Ook in de soos is alcohol alleen toegestaan boven de 18.

 Copyright © 2017 JSDB